Followers

Aku down .

tyra lee | 00:17 | 7Comments |
Views

Aku rasa patah hati . aku rasa problem bermula dari domain baru ni . aku tak tahu apsal , google asyik tak dapat jumpa blog aku . kadang2 ok sehari dua . Then hilang lagi . so , acano orang nak datang blog aku ? stat aku tak bergerak .

aku sangat sangat tak happy!

ada jugak aku delete blog ni kannggg . aish..

ke nak jual je? hmmm....
anyone.. help me

Just to be honest, me XOXO

www.tips-fb.com

Sale | Baju untuk Broadband

tyra lee | 20:35 | 2Comments |
Views
Ha, sapa kat sini pakai broadband? mesti ramai kan . Aku pun pakai jugak . Hari-hari tengok broadband tu , jemu lah pulak . kosong je . so, aku pun pakai kan dia baju :D


Setakat ni aku upload tiga color ni je dulu . after this , akan ada macam-macam color dan corak lagi 


Warna : Pink + Biru
Harga: 
1x RM5.00/pcs
2x RM4.50/pcs
3x RM4.00/pcs
4x RM3.50/pcs

Warna : Merah + Coklat
Harga: 
1x RM5.00/pcs
2x RM4.50/pcs
3x RM4.00/pcs
4x RM3.50/pcs


Warna : Kuning + Merah
Harga: 
1x RM5.00/pcs
2x RM4.50/pcs
3x RM4.00/pcs
4x RM3.50/pcs



comel tak? :D

Contact :
0179449301 (tyra)

sms/call/whatsapp/line

P/s : boleh request corak . dan color . 
www.tips-fb.com

Sale | Last Keychain for sale

tyra lee | 20:21 | 0Comments |
Views
Untuk Sekian kalinya.. Tinggal dua je lagi keychain comel nii. 


warna : hitam+purple+biru
kain : berkualiti
Harga : RM3.00


Warna: putih+merah+hitam
Kain: berkualiti
Harga: RM3.00

Kegunaan : 

  1. sebagai keychain telefon bimbit, 
  2. menyerlahkan bag tangan ataupun bag sekolah anda. 
  3.  disematkan bersama hadiah hari jadi untuk si dia . 
  4. untuk gantungan pendrive ataupun pen anda .
  5. dan lain-lain lagi .
sila hubungi:
017-9449301 
www.tips-fb.com

Maksud Ringkasan dalam message, post entry

tyra lee | 19:27 | 8Comments |
Views


AFAIK =» As Far As I Know 
AFK =» Away From Keyboard 
ASAP =» As Soon As Possible 
BAS =» Big A$$ Smile 
BBL =» Be Back Later 


BBN =» Bye Bye Now 
BBS =» Be Back Soon 
BEG =» Big Evil Grin 
BF =» Boyfriend 
BIBO =» Beer In, Beer Out 


BRB =» Be Right Back 
BTW =» By The Way 
BWL =» Bursting With Laughter 
C&G =» Chuckle and Grin 
CICO =» Coffee In, Coffee Out 


CID =» Crying In Disgrace 
CNP =» Continued (in my) Next Post 
CP =» Chat Post(a chat message) 
CRBT =» Crying Real Big Tears 
CSG =» Chuckle Snicker Grin 


CYA =» See You (Seeya) 
CYAL8R =» See You Later (Seeyalata) 
DLTBBB =» Don't Let The Bed Bugs Bite 
EG =» Evil Grin 
EMSG =» Email Message 


FC =» Fingers Crossed 
FTBOMH =» From The Bottom Of My Heart 
FYI =» For Your Information 
FWIW =» For What It's Worth 
GAL =» Get A Life 




GF =» Girlfriend 
GFN =» Gone For Now 
GMBA =» Giggling My Butt Off 
GMTA =» Great Minds Think Alike 
GTSY =» Glad To See You 


H&K =» Hug and Kiss 
HABU =» Have A Better 'Un 
HAGN =» Have A Good Night 
HAGU =» Have A Good 'Un 
HHIS =» Hanging Head in Shame 


HUB =» Head Up Butt 
IAE =» In Any Event 
IC =» I See 
IGP =» I Gotta Pee 
IMNSHO =» In My Not So Humble Opinion 


IMO =» In My Opinion 
IMCO =» In My Considered Opinion 
IMHO =» In My Humble Opinion 
IOW =» In Other Words 
IRL =» In Real Life 


IWALU =» I Will Always Love You 
JMO =» Just My Opinion 
JTLYK =» Just To Let You Know 
KIT =» Keep In Touch 
KOC =» Kiss On Cheek 


KOL =» Kiss On Lips 
L8R =» Later 
L8R G8R =» Later 'Gater 
LHM =» Lord Help Me 
LHO =» Laughing Head Off 


LHU =» Lord Help Us 
LMAO =» Laughing My A$$ Off 
LMSO =» Laughing My Socks Off 
LOL =» Laugh Out Loud 
LSHMBB =» Laughing So Hard My Belly is Bouncing 


LSHMBH =» Laughing So Hard My Belly Hurts 
LSHTTARDML =» Laughing So Hard The Tears Are Running Down My Leg 
LTNS =» Long Time No See 
LTS =» Laughing To Self 
LUWAMH =» Love You With All My Heart 


LY =» Love Ya 
MTF =» More To Follow 
NRN =» No Reply Necessary 
NADT =» Not A Darn Thing 
OIC =» Oh, I See 


OL =» Old Lady (significant other) 
OM =» Old Man (significant other) 
OTOH =» On The Other Hand 
OTTOMH =» Off The Top of My Head 
PDS =» Please Don't Shoot 


PITA =» Pain In The A$$ 
PM =» Private Message 
PMFJI =» Pardon Me For Jumping In 
PMP =» Peed My Pants 
POAHF =» Put On A Happy Face 


QSL =» Reply 
QSO =» Conversation 
QT =» Cutie 
ROFL =» Rolling On Floor Laughing 
ROFLAPMP =» ROFL And Peeing My Pants 


ROFLMAO =» ROFL My A$$ Off 
ROFLMAOAY =» ROFLMAO At You 
ROFLMAOWTIME =» ROFLMAO With Tears In My Eyes 
ROFLUTSROFL =» Unable to Speak 
RTFM =» Read The F****** Manual! 


SETE =» Smiling Ear To Ear 
SHID =» Slaps Head In Disgust 
SNERT =» Snot-Nosed Egotistical Rude Teenager 
SO =» Significant Other 
SOT =» Short Of Time 


SOTMG =» Short Of Time Must Go 
SWAK =» Sealed With A Kiss 
SWAS =» Scientific Wild A$$ Guess 
SWL =» Screaming with Laughter 
SYS =» See You Soon 


TA =» Thanks Again 
TGIF =» Thank God It's Friday 
TCOY =» Take Care Of Yourself 
TILII =» Tell It Like It Is 
TNT =» Till Next Time 


TOY =» Thinking Of You 
TTFN =» Ta Ta For Now 
TTYL =» Talk To You Later 
WAS =» Wild A$$ Guess 
WB =» Welcome Back 


WTH =» What/Who The Heck (or sub an 'F' for the 'H') 
YBS =» You'll Be Sorry 
YG =» Young Gentleman 
YL =» Young Lady 
YM =» Young Man


www.tips-fb.com

Lawak | What women said, what men heard

tyra lee | 18:58 | 0Comments |
Views
What women said, what men heard.
www.tips-fb.com

Lawak | Make up

tyra lee | 18:12 | 1Comments |
Views
Annoying kids

Kurang asam punya budak . haha . 

www.tips-fb.com

Brain Test | atas and bawah

tyra lee | 03:08 | 1Comments |
Views

Yang mana atas , yang mana bawah?
www.tips-fb.com

Lawak | test image

tyra lee | 03:04 | 4Comments |
Views

Goyangkan kepala anda ke kiri dan kanan dengan laju baru anda akan nampak imej manusia dalam gambar ni.

COMMENT kalau anda nampak imej pada gambar ni. Sila 'share' kat kawan2 yer :)

www.tips-fb.com

Journey with kaksue (PART 1)

tyra lee | 19:52 | 0Comments |
Views
Seperti yang aku janjikan. * cewah . macam janji nak kasi hadiah pulak . haha . aku nak update pasal three days trip dengan kaksue and kak ida . 

23 December 2012
Kami bertolak hari sabtu . pukul 10 camtu dari Kuantan ke Bukit Tinggi . macam-macam jadi . janji nak pergi dengan kereta kaksue . dah baiki-baiki . tapi still tak elok . so, daddy bagi kereta lumba dia. haha . Dah la masuk car wash , kereta bocor . tak pasal-pasal aku yang duduk belakang terpaksa lap-lap -,-

so, dalam tengahari camtu , kitorang pun sampai kat bukit tinggi . First time aku sampai . macam selok lah jugak . tinggi kan . kota cam kat Perancis pulak tu . 



nampak tak RM12 yang besar tu . tu harga kalau nak masuk . so, bila korang dah masuk , jumpa lah 








Ni semua aku ambik masa jalan kaki nak ke The Chateau .



nak dekat Christmas .so, pokok wajib lah kan.

Curi gambar abang botak .

jalan-jalan

Semangat kak sue ngan kat ida tengok itik

pandangan bukit tinggi

Pemandangan dari atas menara. cantik kan .

model of the year ! :P

Pedulikan buncit ku . hehe

Black Swan with makcik Arab .


Lepas puas jalan kat sini , ktorang pun jelajah ke Japanese Tea House . redah hujan . panjat tangga, bukit . lelah nak mati . haha

nampak tak jalan dia camne . 

Akhirnya sampai.. :D

Pilih-pilih , nak ke mane . Aku nak pergi ke www.tyralee.my 
hehe


rumah kecik dikerumuni . 

Ala-ala model you~

Ni aku main ajak bergambar sekali je . kesian pulak aku tengok dia.
 cam nak nangis pun ade . 

Feeling ala-ala duduk dengan orang jepun . 

Okay . aku nak muntah dah tengok aku .

With kaksue . ramai cakap kami lain . masa kecik2 dulu, kaksue ckp aku anak kutip . 
kurang ajar punya kaksue. haha

Yang ni aku suka . sporting habis . boyfie dia siap ambik gambar ktorang banyak2 .
 kat sana lah , sini lah . 

Dalam rumah jepun . cantik :D

owh.. lupa nak cakap . sewa kimono tu RM20 selama 20 minit . syok jugak pakai tu . tetiba rasa nak buat pakai lepak kat rumah je. haha . 3 lapis kain dia pakai kat perut . 

masa nak balik tu, hujan . teruk gak basah . at last , kak sue beli payung . tak sanggup lah nak tunggu jee..


Petang tu, ktorang balik . lapar gila rasa . yelah . dari pagi, ni dah pukul 5 camtu baru nak makan . lunch dah skip . ktorang pun makan lah mamee utk alas perut jap *makanan tak sihat .


Itu sahaja perjalanan hari pertama . 

TO BE CONTINUE~


www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers