Followers

i miss my baby

tyra lee | 05:11 | 7Comments |
Views
dah nak dekat sebulan lebih aku masuk belajar kat UiTM segamat . BBM marketing . lebih setahun aku tak jumpa my baby boo . i miss him so much . hopefully dapat jumpa dia . :)

www.tips-fb.com

Family Day .

tyra lee | 08:39 | 3Comments |
Views
Aku exco multimedia kan . macam yang aku cakap sebelum ni . so, agak busy . sepatutnya bukan agak . memang busy pun . sumpah busy . aku and alip paling busy . buat poster , kene reject , buat lagi , reject lagi .  design t-shirt , design baju f1 . alip la paling sengsara . nasib dia basic AD . 

and aku salute dy . cara keje pun senang . tak banyak bunyi . aku menyampah kalau jenis tin kosong .  ketuk bunyi kuat tapi dalam kosong je . paham tak peribahasa aku ni? haha .

okay . aku buat poster ikut NYDP punya arahan . dia xnak gambar orang2 . dia just nak shade je . after banyak kali kene reject , then dia suka yang bawah ni even aku tak setuju . yelah . concept dia malaysian traditional kut . ni macam poster cerita hantu ada lah . pening jugak kepala aku fikir . 


then , alip tanya . . bila tarikh last nak submit poster . aku cakap takde . dy just nak as soon as possible je . sehari lepas tu , alip update poster . and aku sangat2 suka . simple . and yang paling penting , ikut concept . 



tiba-tiba . 
dpt comment

"Tp kalo cuba gabungkn concept tyra ngan alip lg better rasanya....cuba fikirkan ea cdgn nie...."

u know what i mean? ktorang kene buat balik poster , xde la buat balik , tapi cari idea nak gabungkan poster horror aku dengan poster traditional alip . lepas dah discuss , aku punya poster , lebih kn concept color splash . cam air2 camtu . pastu alip mixed up , tak banyak ubah sebab mmg amik dia punya latar . jadi lah camni,,


pastu , hampir direject lagi bila ktorang dimintak tukar gambar tengkolok tu dgn gambar shadow orang baling bola . still nak shadow orang . aiyakk . salah hukum la . camne nak terang ek . bahasa yang paling simple camni la ek . korang nak buat poster birthday . tetiba letak gambar jenazah . sesuai ke?

pastu aku bangkang . then ktorang proceed dgn latest poster . tadi after klas pukul 10 , aku tunggu depan HEA sebab nak amik borang cop poster . ni keje alip la ni . padahal mane ada borang ape2 . just bwk poster then dyorang cop je . 

janji melayu . begitu lah janji alip . janji pukul 11 , pukul 12 dia sampai . nasib aku ada keje jugak kat HEA tu , hantar borang penyelidikan aku . 

Dah siap print poster , dapatkan cop semua, ktorang pergi fotostat . siap semua tu , masuk kelas . yelah , dah pukul 2 petang . kelas habis pukul 4 . nasib jugak kelas petang tu ktorang satu kelas . mm , sehabis kelas , terus pergi tampal2 poster . gigih tak gigih ktorang .  sobsobsob . 


okay ,aku pendek dalam gambar atas tu sebab duk sebelah alip yang tinggi  . ( ayat penyedap hati ) . haha . 
time ni , farah tolong jugak . sorang lagi exco multimedia . alip ada gak bunyi . 

oleh sebab nak staple poster ,
stapler dolphin comel alip berkecai .
kesiannn...

okay . itu saja buat masa sekarang , nanti aku update lagi . 

(50 keping semuanya..)

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers