Followers

owner!

tyra lee | 06:59 | |
Views

Assalamualaikum . ha , jawab.. jgan tak jawab . 


Nama diberi oleh daddy , Nurul Fahtira binti Zulkifli . daddy ckp ambik dalam buku nama2 islam . sampai sekarang, umur dah 21 tahun , tapi still tak tahu apa maksud yang sebenarnya . pernah jugak tanya 5 orang adik beradik tu. Tapi 2 org kakak and 2 orang abang pun tak tahu maksud dia . 


Nama daddy maksud dia tahu lah, nama nabi . ye lah  . Nama pun Zulkifli . ma pulak tak ingat . pernah jugak cari . nama pun tak susah . senang nak ingat . Asmah . budak kecik pun boleh ingat . eh , cakap pasal ma . teringat pulak masakan ma . memang suka sangat kalau ma masak udang masak merah . perghh... favorite tuh !


Lagi? oh , lupa nak cakap . time 2 camni , nak promote lah sikit . nama blog ni dulu hijaulembut.blogspot.com . and sekarang dah bertukar jadi www.tyralee.my .  jangan lupa~ come to mama~ pastu tagline dia adalah . hijau baek untuk mata . peace :D


okeh, aku suka berkawan. tapi aku ni cerewet sikit. aku tak suka lawat blog yang tulis perkataan yang aku tak paham nak baca. maksud aku, kalau "aku" orang tu eja "aquw", tak pun "akue".. n ape2 lah kan. aku pun guna short form jgk.. tapi tak de lah menyeksa orang nak baca. haha. eh, tapi aku rasa kalau yang aku bg contoh tu, bukan short form.. tapi dah jadi LONG FORM dah.. kan? kan? kan? :)



www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers