Followers

wow! meletop!

tyra lee | 05:01 | 0Comments |
Views
yuhuuu...
seronok ke bercuti? memang lah seronok. aku bercuti dengan kesayangan aku. eh? dengan? tak.. tak.. dia bercuti kat sabah. tapi aku bercuti kat terengganu aje. lamanye dia pergi. seminggu. erm, cuti sem ni bapak la banyak perancangan tapi tak terlaksana aje.


tapi korang! kaki aku dah sembuh. alhamdulillah. syukur. 25 hb ni, aku ade test lesen kereta. banyak kali dah postpond. tak tahan aku tunggu. tapi kan. 25 hb ni jugak result keluar. cemane kalau aku debar2? aish!! think positive tyra!! positive!! yeah aku boleh. :)


eh, dah lari tajuk pulak. okeh2 . according to tyra, aku ade jumpe satu tempat lawa kat bukit besi, terengganu. tak tahu lah kan pendapat korang. tapi aku rasa cantik. modelnye tak cantik lah. lagi pun aku amik gambar guna handphone kesayangan aku je. sony ericsson k800i.



^.^



pokok. (maaf saya amatur)




cantik kan kat blakang 2.

tenang




with anak sdare, ngan ma (ma tak sesuai pkai tdung ni)


air jernih sangat



rasa cam nak terjun :) sangat2 jernih!



Ya Allah. cantik sangat. (npk tak guna kamera hp je)



lagi2 pemandangan




eleh. romantik lah tu konon. :)

gaya yang tak senonoh. :)
baik tak aku pakai baju kurung? mesti lah. baik ade makne. hehe


maen belon 
belon2
www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers