Followers

Nurul Syahida Salim si budak budak #eh?

tyra lee | 12:49 | 0Comments |
Views



okay, ni budak syida . saja je aku panggil dia budak walaupun dia lagi tinggi dari aku . haha . 

sem lepas sumpah tak tipu, ktorang rapat.. rapat gila. pagi dengan dia, petang dengan dia, even malam pun dengan dia. kengkadang dia teman aku pegi meeting, pegi makan, pegi entah kemana2 aku culik dia.

semester ni tak rapat..
bukan tak rapat langsung tapi tak rapat je pasal ktorang tak sama kelas.
huwaaa...

so hidup aku sunyi, sepi..
paham tak takde kawan cemane.

okay, tetiba perasan something. no doubt la orang tegur aku banyak diam sem ni. okay dah paham . haha. by the way, budak syida ni sangat baik, sangat baik. eh, dah cakap . maksud aku dia bagus. segi kerja, segi friendship. hey budak syida.. imissyou! lagi miss kau time kau tweet cakap kte dah tak rapat. haha

kbai (lap-lap air mata) lol
www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers