Followers

hari perjumpaan kembar .

tyra lee | 02:21 | 6Comments |
Views

setelah sekian lama.. finally berjumpa jugak . haha . macam-macam rintangan nak kene lalui time nak jumpa . aku la punya hal . ktorang cuti mid sem seminggu . kononnya aku nak balik kampus 4 hari awal . 

nak study la konon . sebab after cuti ade kuiz . test . emm..

lastly , aku stay jugak kuantan . kira amik risiko la.. study2 jugak , perasaan orang kene jaga . kang study tinggi-tinggi takde orang nak susah jugak . haha . 

so , 26hb dengan 27hb ktorang keluar . hari jumaat tu datang pun dah dekat pukul lima . ktorang pun keluar la kejap . konon-konon nak tengok bola Phg lawan Felda United . siap suruh abg miji beli tiket lagi . at last tak pegi pun . nana pun tak jadi keluar sama sebab tokbah tak sihat . kesian tokbah excident . tak guna punya orang yang langgar lampu isyarat *emo jap...

So,
on that date , ktorang pergi makan kat Johnny

katanya nak makan besar . macam-macam kitorang pilih . haha
tapi daging yang paling best.. lembut gila...! 
kenyang sampai tak habis2 makan

sesuku daripadanya . haha . 

yang kedabang tu sotong . yummy-yummy .
pastu dessert yang sedap ni.. :D


BANANA SPLIT . OLE..OLE..OLE..

lepas dah kenyang-kenyang , ktorang pegi tengok wayang . cerita ironman3 . aku suka gila tony walaupun dia berlagak camtu . suka tengok bulu mata bawah dia . 


Tony= Awesome!!! - tony-stark Photo

oh , meltingggg~~ *dushumm. 
tengok wayang pukul 9 malam guna student card . haha . klaka pulak . 
pernah suatu masa dulu, tengok cerita ape pun aku tak ingat , first time guna student card . 
time tu orang kt counter tu suruh pilih seat . dengan muka slumbernya ktorang cakap "couple seat"
then dengan muka slumber jugak orang kat counter tu cakap "guna student card tak boleh amik couple seat" 
merah padam muka kami .. kah3.. 

kat atas ni baju perjanjian.. haha . beli lama dah.. then janji nak pakai tahun ni masa date . nah!
first time dalam seumur hidup aku pakai baju couple yang camni . haha . kemeja pulak tu . obvious gila . dengan color pun agak obvious . 

aku beli cutting lelaki pasai tadak yang pompuan . but okay la even nampak cam straight ja..  

ni muka excited dia.. da la pakai baju sama.. kah3...

Masuk mall , tebal semacam muka aku . yelah , muka da la nak sama , baju sama . ada yang selisih , cakap camni "eh, baju sama..." , " eleh.. sweet la tu? " , "ambik gambo.. ambik gambo.." and macam2 lagi . aku tengok afiq relax je.. tah dengar ke tidak entah . haha . 

ni pulak muka candid tak candid dia.. haha . 

aku update instagram cakap segan pakai baju sama . then kawan baik afiq boleh pulak cakap camni "dah besar-besar malu pulak kan pakai baju sama" . ngek je.. haha . yelah.. selalu kan kalau kembar , masa kecik-kecik pakai baju sama... :D kelako la korang ni..



omeyyy...
www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers