Followers

pencuri hasil kerja aku..

tyra lee | 19:13 | 5Comments |
Views
Letakkan cursor pada gambar utk kejelasannya
-cik tyra-

sedih betul aku harini.

dulu, ada la seorang kawan ni..
minta tolong dengan aku utk kerja assignment dia.

assignmentnye, kena buat blog and post ape yang dia dah belajar
kat situ..


dia bagi aku semua isi asgnment, and aku edit sepenuhnya dari tak ada email for yahoo sampai dah
siap jadi blog.. cantik lagi tu..after dah siap semua, aku pun bagi lah dia psword blog tu..

sblum tu, aku ade letak la edited by Tyra Lee kat footer.
aku rasa tak salah because aku yang edit semuanya.


semalam entah kenapa, aku terasa nak tengok la blog tu..
ble aku buka...



tade yang berubah.. 
tade update pun..
ble tgk kat footer..






pufffff!!!






edited by .... (nama dia)
wtf...




ikut hati aku, nak deleted balik je blog tu..
bila dia sentuh pun aku tak tahu..
pencuri! 



www.tips-fb.com

5 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers