Followers

Winner for Contest "aku nak LOMO by Cik Tyra Lee"

tyra lee | 02:58 | 5Comments |
Views

firstly, nak minta maaf sangat sebab lambat update. sangat-sangat busy. dengan assignment nye, dengan present.. final dah nak dekat . 1hb 10.. minta maaf ye peserta-peserta ku sayang.. so, harini.. dengan senang hati, aku curi masa aku sendiri (bersalah tak ek?) utk update.. hehe...

so, Harini aku nak umumkan pemenang top referral aje.. sebab kawan-kawan aku tak ready lagi nak baca entry-entry korang yang best tu.. harap2 lima pemenang promoter terbaik tu SABARRR... sabar kan sebahagian daripada iman... :3

pemenang top-referral adalah..... jeng... jeng... jeng...




























scroll bawah lagi...






























sikit lagi...

































dan lagi...
























hehehe... jangan marah.. sabar yek...
























TADAAAA!


Seperti yang dijangka...
mira pun macam dah tahu kan..
hehehe..
so, dengan rasminya...

http://mirastartstotalk.blogspot.com

adalah pemenang top-referral kali ni.. :D

Mira, nanti kak tyra send handphone number kat awk,
awk send 
nama penuh, alamat, no.telefon ok.. 
(awk jgn publish plk nombor tu) hehe

Pada yang tak berjaya.. lekk dulu...
kan tak umum lagi pemenang promoter terbaik..
ubah2 sikit entry kasi menarik.. then hantar update link tu.. :)


Oh, satu lagi
tarikh bagitaw pemenang
mungkin lambat , mungkin cepat..
www.tips-fb.com

5 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers