Followers

Contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee

tyra lee | 17:30 | 51Comments |
Views
ni adalah post melekat sehingga 18 September 2012
scroll kebawah utk entry terbaru
Dah Tutup!
Assalamualaikum..



Jeles tak aku pakai instax? (entry instax)
so, tak nak bagi korang jeles.
aku pun buat contest.
hadiah dia bukan instax.
tapi LOMO.
LOMO waterproof you.
kat darat boleh guna, kat air pun boleh guna.
tak berminat ke? 

10 syarat contest:

1. Buat 1 entry bertajuk "contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee"
2. Letak banner kat atas tu and link kan kat entry ni.
3. wajib join PORT BLOGGER BARU/LAMA kat facebook (KLIK)
4. wajib like page tyra uyura's members (KLIK)
5. wajib follow twitter @RarraLee (KLIK)
6. wajib tag 3 orang kawan and make sure mereka tahu pasal contest ni. (tak boleh "tag smua orang" or "tag anda yang baca")
7. klik >sini< , >sini< ,>sini< dan >sini< (tunggu sampai hbis loading taw)
8. oh, sebelum lupa.. promote sedikit pasal blog ni. 1 perenggan je pun okay. :) nak lagi best, buatkan banner :) -cadangan sahaja-
9. expired date 18 September 2012 pukul 11.59 p.m.10. dah siap semua, tepuk tangan.. yey! (wajib..haha)

Hadiah :


LOMO waterproof
(FOR TOP REFERRAL) 

5x Hadiah misteri
 (untuk promoter
yang berjaya.)

untuk pengetahuan semua, pemenang hadiah misteri akan dipilih oleh kawan Cik Tyra Lee . :)


agreement: dengan menyertai contest ini, anda semua bersetuju dengan syarat-syarat dan peraturan yang telah ditetapkan. Pihak penganjur berhak menukar warna hadiah dengan warna lain tanpa memberitahu pemenang terlebih dahulu. 


update!
senarai peserta

update2!
winner top-referral
promoter berjaya belum umumkan lagi.. work for it!

update yang terakhir!
mengumumkan promoter yang berjaya :) (20/10/2012)

www.tips-fb.com

51 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers