Followers

Mengumumkan Pemenang Promoter terhebat contest Cik Tyra Lee!!

tyra lee | 03:00 | 21Comments |
Views



Seperti yang dijanjikan,
Pemenang akan diumumkan lepas aku tamat final paper :)


dan..
aku pun tersangat lah excited nak mengumumkan pemenangnya..



Tapi...






sebelum tu... nak berterima kasih pada kawan2 aku selaku juri2
dalam memilih blog yang best-best ni..


mereka adalah...
Cik Miza dan jugak Encik Iman :))
(tepuk-tepuk)


pemenangnya pula... adalah.....





  1. http://www.cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html
  2. http://sayaeesya.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html
  3. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/tersenarai-untuk-ke-pusingan-akhir.html
  4. http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html
  5. http://amyleadirisaya.blogspot.com/2012/09/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html




Para promoter merangkap para pemenang, tahniah diucapkan.. :D

Hadiah misteri akan dihantar ke rumah anda..
kalau bagitau kat sini, tak misteri lah kan.. haha
lepas dapat nanti, jangan lupa buat entry, tunjuk hadiah tu pastu kasi dorang jeles. haha

(p/s: perbuatan bagi orang jeles bukan lah ajaran yang mulia )
so, kalau korang bukan pemenang, korang boleh stop baca sampai sini..
dekat bawah ni syarat2 untuk pemenang ye :)

*nak baca pun takde hal.. ikut hak individu.. haha


Arahan utk para pemenang
Post dua comment kat bawah ni. 
-satu comment pasal ape2 yang korang rase. cam, suka ke.. ape ke.. (tak wajib)
-satu lagi comment just nak...

1) Nama penuh
2) Alamat penuh
3) Link blog
4) nombor telefon

motif: comment yang pertama akan di publish.. comment kedua akan di private kan.. :)
paham dah? tak paham tanya...

lambat bagitaw, aku bagi hadiah kat orang lain... hahaha..

p/s: kalau buat entry bagitaw aku.. :D


www.tips-fb.com

21 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers