Followers

Transformasi aku (12 gambar)

tyra lee | 10:57 | 10Comments |
Views

Sebelum aku menjadi aku,

aku dulu gemuk!

dulu aku gelap!

dulu aku tak de self-confident!

orang kutuk aku gemuk. (kuang aja!-maroh)



aku tekad nak ubah hidup aku.
sampai bila nak duk kat bawah beb..


Time kecik2 dulu aku cerah kut.
masa kecik orang panggil aku
"Lee siew peng"

sekarang pun kakak aku still
panggil aku "Lee Peng"







haha. comel tak aku masa kecik.


sekarang aku dah ade self-confident.
aku pun dah tak gelap.
dah berisi balik je. tapi tak gemuk cam dulu.
Aku still ingat dulu..

bff aku (Ashya) cakap, Aini afifa cakap muka awak macam beruk. 


Gila kau tak sedih.. kalau tak sedih, tak de nye aku still ingat sampai sekarang.
but.. kalau tanya sapa2, confirm orang ckp dia yang macam beruk. haha.

Pesanan:
Pesanan aku kat korang, berusaha lah selagi ade peluang. jgn buat benda haram sudah. 
tak kan korang sanggup tengok orang hina korang. aku dah pernah rasa kena hina sebab appearance aku dulu. 
pakcik aku siap ckp "tak kawin lah kau kalau kau macam ni. sapa nak kat kau"

but..

kalau korang memang dah cantik, bersyukur lah. takyah lah berlagak sangat. 
macam korang tak boleh jadi hodoh je. ingat hukum karma :)
www.tips-fb.com

10 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers