Followers

DUIT SYILING LAMA MALAYSIA

tyra lee | 21:17 | 11Comments |
Views
HOHO..
Siapa penah tengok duit syiling lama ni? 
Aku tak pernah tengok. 
and first time aku tengok, aku cam....
"wow"

tak sangka betul ada duit camni.
ada jugak lah aku bandingkan dengan duit syiling kita sekarang..
honestly aku suka lagi duit dulu. rekaan dia lawa kot.
pastu pastu nampak cam mahal je.

Kat bawah ni aku tunjuk lah beberapa keping syiling lama je.
kalau korang nak tengok yang lagi banyak gila bapak,
klik pokmikuantan.blogspot.com

(DEPAN)

(BELAKANG)

info:
syiling RM 5.00
Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj Bapa Malaysia
Keluaran tahun 1971

(DEPAN)

(BELAKANG)

info:
Syiling RM 1.00
Tun Hussein Onn
Keluaran tahun 1985


Yang buat aku teruja,
ada dalam koleksi tu, tahun keluaran dia,
mak aku pun tak lahir lagi...
haha..
www.tips-fb.com

11 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers