Followers

Bagi aku sedikit masa..

tyra lee | 21:59 | 3Comments |
Views


tinggal 1 paper lagi final..
pastu aku akan settle kan pasal contest aku..
byak sangat step nak buat kalau nak update skrg.
 nak tag lah, ape lah.

after final ni, aku bagi masa lebih sikit kat blog.
mm, pastu aku nak buat GA pulak .
aku tengah cari2 sponsor hadiah :)
awak, berminat nak sponsor tak? bagitaw je..
haha

owh,or aku patut buat 1 entry untuk invite kalau2 ade yang nak jadi sponsor?

lek..lek.. settle satu-satu, tyra. haha.
tak sabar-sabar nampaknyeee..

Pape pun, nanti aku update.
adios! nak balik Uitm dah.
www.tips-fb.com

3 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers