Followers

melepaskan batuk ditangga

tyra lee | 13:07 | 0Comments |
Views
uhuk2... 

hai peeps~ im just feeling uneasy. so its your lucky day to meet me! yay!!

now aku nak melalut. i hope korang tak baca lah . sebab aku rindu sangat dengan one of my best friend, nana. haha damn! taip je nama nana terus berair mata. and i hope dia tak baca jugak sebab nanti aku segan. 


Dulu.. hari-hari aku borak dengan dia. bangun pagi tengok dia, nak tido pun tgk dia. dah macam adik beradik. masuk aje bilik, ada je nak borak, ada je nak share sebab bagi aku dia dunia aku. aku nak share semua kat dia. nak dia tahu pasal aku , nak dia faham aku. dalam masa yang sama aku nak kenal dia, aku nak tahu pasal dia, aku nak dia willingly shared masalah dia kat aku. 

aku sayang sangat dia. time susah, ktorang susah sama-sama. time senang pun sama-sama. part aku demam paling tak lupa. dia jaga baik sangat. sampai tolong lapkan badan aku dengan kain basah. siapkan makanan. no one can replace you nana. 

and until now memang takde sorang pun macam awak nana. awak tahu bila saya sedih, saya happy. our jokes yang hanya kita je faham maksud nya. bahasa2 pelik yang saya ajar awak. miss that moment. i wish you were here. always dengan saya. 

maybe awak rasa saya tak selalu text awak maybe saya dah sambung belajar lupa awak. no i dont. awak pun tahu saya sangat cerewet dengan kawan kan. maksud saya, saya tak share something dengan orang yang sembarangan. until now saya still tak jumpa orang yang sy boleh percaya. yang saya akan cari dia untuk share ape2 macam awk. 

saya boleh je text awak tapi saya tanak bebankan awak dengan share life saya kat sini. lagipun awk tak kenal orang2 sekeliling saya.  saya harap saya boleh jumpa sorang kawan yang macam awak. cukuplah sorang kawan untuk degree yang boleh teman saya. 

yang boleh layan kebodohan saya ni. yang boleh tahan kegilaan saya ni. yang boleh faham bahasa saya, yang boleh gelak dengan lawak saya, yang boleh bahan saya, and yang boleh buat hidup saya happy. saya sangat tak happy sekarang. rasa tanak balik rumah sebab dekat rumah saya takda kawan macam awak. 

to be conclude, diploma life waktu yang banyak untuk saya enjoy, gelak2. waktu degree adalah waktu yang paling banyak saya menangis. i just need you nana. 


www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers