Followers

Siput Sedut

tyra lee | 08:52 | 0Comments |
Views
Hello geng!

ha... harini aku nak share geng coklat cake. Haiqal , Abu , n aku. ececeh.. 

 macamane nama ni jadi? korang pun tahu kan haritu lagu yang jadi trending "coklat kek~ coklat kek~"
time aku tengah study kat library dengan dorg..
 sambil-sambil tu si haiqal nyanyi lagu tu.. aku pun join la sekali nyanyi pasal haritu masa wedding akak aku, abang aku ade nyanyi.. padahal aku dengar pun tak lagi lagu tu.  Time aku nyanyi tu, aku tak perasan yang terkuat suara sampai haiqal gelak2 tegur aku nyanyi kuat.. library kot.. semua orang diam.. haha
Esoknya time ktorang balik tu, haiqal singgah Petronas, nak isi minyak.. tetibe dia beli kek coklat jenama 'anis' . sambil dia bawak nak masuk kereta tu, dia nyanyi lagi "coklat kek.. coklat kek" ktorang pun join la nyanyi sekali.. dia cakap, kek tu paling sedap.. aku yang tak gemar coklat pun terpaksa mengaku yang mmg sedap. 

sumpah best lepak and study dengan dorg. 

yang tak tahan, siap ade group utk geng coklat cake.. and abu letak gambar ktorang bertiga as DP dia.. haha.. tak tahu patut terharu ke tak.. patut lah kot.. haha

p/s: okay, jangan marah ae tajuk tak kena jalan cerita.. its so me~~~ adios!

www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers