Followers

iKLan Gangster dah famous!!

tyra lee | 00:29 | 1Comments |
Views
korang pernah tengok tak iKLan Gangster? klaka lah. haha. kat UiTM Jengka famous gila kut.  aku dapat tahu pasal ni pun sbb member2 aku asyik guna dialog "sebab tu mak jual TamTam tepi jalan la, sial!" then kene baling ngan tamtam.

aku memule tak la trase sangat meriahnye. tapi dyorg dah slalu guna dialog2 dalam tu. aku geram jugak la sebab aku tak tahu ape cerita. time aku dalam van uitm nak ke bandar TAR pun, aku duk dengar bdak2 laki semangat cerita kat member dyorang sal iKLan gangster ni.  kbetulan kat U wifi lembab sikit, tak boleh tengok. ni aku dah kat umah, wifi laju. aku trus bukak. pecah perut aku tengok. haha. angah aku pun join gelak skali tadi. nak2 tengok mimik muka 'jai' tu. angah aku cakap ade iras cam tokey rajalawak.

aku tahu aku dah lambat sikit sal vid ni. tapi. aku tahu, mesti ade lagi yang tak tahu pasal ni kan. tak pun, yang dah tengok, nak tengok lagi. so, korang tengok lah. mane taw dapat release tention ka.. ha! lagi satu. aku pye favorite vlog, abg AmanWan jadi malik. :) mmg muke n cara perckapan dia ada macam Aaron aziz. dulu aku pernah buat entry pasal abg aman. (KLIK SINI) watak shark tu pun aku suka gak. cam kemas jah care dia cakap. :) watak ajib tu pun bleh tahan klaka.


ni link untuk pelakon2 tu..
dyorang jugak pekomik-pekomik komik-M!!


tyra sokong depa... 
ha, tu incik bophairy penah tinggal jejak kat blog tyra.. tu kat atas tu.. nbr 39. Monyet angkasa.. terima kasih abg.. :)

www.tips-fb.com

1 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers