Followers

Eh, kau nak tahu tak.... tyra lee tu kan...

tyra lee | 23:09 | 6Comments |
Views
Korang nak tahu tak, haritu...
Tyra Lee pergi shah alam dengan Alip . 
sampai sana , dia jumpa afiq . 
huyoo.. 

dah macam playgirl . hahahak . 
ape?
tak eh...
*~~*


okay , dah sampai shah alam , Afiq jemput dia . pastu bawak jalan2 naik motor . havoc!
yang tak boleh blah, kene tahan dengan abam polis mintak i/c and licence. 

SAJA JE TAW ABAM POLIS!
padahal takde salah pun.

Dah jalan-jalan, diorang bertolak pergi kuantan . alah, feeling2 holiday gitu . dalam bas bosan gila2 so diorang menjadi bangang seperti di bawah . hahaha.  


menyampah pulak aku tengok . dah la gambar gerak-gerak , baju sama , muka sama . pffttt!


sampai kuantan dah malam , then esoknya jalan-jalan . pastu diorang tengok wayang . citer lagenda budak hostel . time nak beli tiket tu , si Tyra Lee dengan confidentnya cakap "lagenda budak setan" . lalu Afieq Apex dengan spontan menjawab "lagenda budak setan mende..." lalu si Tyra Lee ketawa tak sangka .

dah tu jalan2 cari printer . haha . ape da tengah dating nak pi shopping plak :P sambil-sambil tu , si Tyra Lee ni berkenan nak buat inai tangan . so si Afieq Apex pun ikut je kemahuan dia..




Malamnya , diorang lepak tc . seperti biasa.. teluk cempedak is a fav place . :)
ramai gila orang , since malam minggu . seronok katanya :P


keesokan harinya , diorang balik ke kampus masing-masing . :) si Tyra Lee sangat berterima kasih kepada Afieq apex sebab kasi jersi MU :) tahu kan dah lama nak.. hehehe


www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers