Followers

hari raya disambut gembira

tyra lee | 09:34 | 6Comments |
Views
AINI, NISHA, TYRA, FATIN, MAS

Dah lambat kan? lantak kan. haha . lemme introduce, ni kawan-kawan AMG (Akademi Menara Gading) . last day before ktorang balik kampus memasing .  Aku still tak percaya ktorang still boleh gathering sama2 . dulu kat amg kitorang masing2 dengan kawan sekolah memasing . tapi, makin besar , lain sekolah lain university langsung tak jadi masalah kat kami .

Masa aku hang out , tiba-tiba rasa kecik pulak berbanding mereka . masing2 university gah2 , dengan course yang agak membangga kan . misalnya Engineering , physic , doctor , n macam2 lagi la.. aku? Marketing . haha . bunyi pun cam tak syok mane kan. haha tapi kalau ikut ranking , university aku top 5 . 

WAN, ALI, HAFIZ, AIMAN
Time ni , ktorang dari kuantan ke pekan, raya rumah kawan2 amg . seronok . sangat seronok . haha . dulu dalam kelas takde nya nak borak sama-sama . ada la ura-ura nak ngorat kan . tapi tak berjaya.

Aku teringat . one of them pernah nak hantar aku balik after klas . nek moto :) how sweet . haha . 

Tapi sekarang aku jumpa kat luar pun macam malu-malu kucing lagi . yelah , memasing tahu cerita memasing kan . haha . yang lain okay . ape-ape pun seriously aku rasa seronok dengan dorang . after ni , alam pekerjaan . kita still tak tahu siapa mereka , siapa diri kita. 

Aku doakan yang baik2 untuk mereka . untuk aku sekali :D do it kawan2! AMG terus maju!!

www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers