Followers

AKU SEBAGAI PELAKON DRAMA MANDARIN..

tyra lee | 03:43 | 0Comments |
Views
haha.. kerek aje bunyi title tu.. aku nak cerita kat korang ni pasal satu drama lakonan aku. cewah.  tak dapat bayaran pun.. sebab drama tu cam assignment ktorang la untuk subject MANDARIN (BMD101). ktorang kan OM (office management). mandarin kire cam bahasa ketiga ktorang la.

sumpah susah oo nak buat drama.  Nasib la kawan2 group aku bagi kerjasama yang terbaekkk punye.  sat lagi aku bagi korang tengok no.. Smua dari A-Z aku yang sunting.. sampai tak tidur malam wa cakap lu.. aku ingat buat kerja cincai je sebab dah nak dekat subuh.  Tapi Alhamdulillah la semua puji..  first pujian aku dapat dari kechik. kembang aku dengar. haha.

nak aku cerita ke kelemahan drama ni? um.. tak payah la kut.  just satu je boleh bagi taw, harini ktorang nak shooting, dekat site baru ktorang hafal dialog. haha . mmg tak lah nak dapat hasil terbaik kan. tapi pape pun, aku dah lega sebab semua dah siapp. dalam masa tak sampai seharian pun :D siap boleh tayang kat mak aku lagi. .


MAA..... ADIKK BERLAKON CRITE CINEE..... HAHA


riak kan. berlakon entah pape je. cine tengok pun comfirm gelak. haha. by the way.. enjoy the movie..




www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers