Followers

kesian..

tyra lee | 05:40 | 0Comments |
Views





aku benci dan kesian..

how to describe that ya? hum.. pernah tak korang jumpe orang gila talak? ha! cam pompuan ni la.. dah ludah nak jilat balik. yurckk! such a freak la..

for your information, aku tak kan lepaskan dia ok. :) tak payah tunggu. tak payah bazir tape dalam otak kaw nak ingat dia. tak payah nak buat-buat baik sebab aku tahu engkau tu tak baik pun.  ko better cari orang lain la.  ko kan suka mamat kacak.  kesian kat ko kan.. maaf la.. first time emo2 camni kat sini.

terus kan je lah KERJAYA ko yang ko ckp bahagia sgt tu.. haha. serius aku kesian. =) tak pernah jumpe org kesian cam ko. you are lucky number one my dear.. haha..

by the way..
aku doakan ko dapat ciri2 orang yang ko inginkan..
kehendak ko tu tinggi sangat macam kat rumah ko dah xde cermin kan.

www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers