Followers

cerita hari ini. :)

tyra lee | 04:26 | 0Comments |
Views
harini macam kelakar lah pulak. pagi tadi kalut gila nak pergi rumah aku yang satu lagi, kat sungai isap, sampai lah handphone aku tertinggal. aku dengan muka yang mengantuknye, kene bawak kereta. dady duk kat sebelah, cam jpj gitu. biasa la. aku kan baru jgk lagi dpt izin utk bawak kereta.

dipendekkan cerita....

petang tu, aku tak jadi tlg ma aku berniaga sebab nak siapkan assignment yang berlambak gile tu. tapi aku terlupe bawak. aku pun ape lagi, amik kunci and nak balik smula rumah aku kat taman impian sorg2.  kebetulan, sebelum aku balik, aku singgah kat salon jap, pastu singgah kat rumah kakak aku. aku lepak2 kejap and tengok cd. so lame lah perjalanan aku nak sampai kat rumah  tu kan. hehehe...

after that, balik on hp, berlambak2 message and miscall. dari ma, dady, kakak, angah, kaksue, ehem2.., unknown number ngn mber2 aku. aish, klu hp ngn aku 24 jam, tak de lah pulak nak call bagai camtu kan.. ish...

rupe2nye, ma aku risau kan aku... yelah... ni first time aku bawak kereta charade tu... sblm ni aku bwk satria...  tp alhamdulillah... takde ape yg jadi... :P

thats all from me... thank you..... hehehe...
www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers