Followers

contest bloggers newbie!

tyra lee | 04:58 | 1Comments |
Views


first time masuk contest... nak cari pengalaman..menang ke kalah, adat pertandingan kan. kan. kan. :D
tapi, kalau boleh menang ape salahnye... hahak...


lagipun blog aku fresh lagi.. tak byk yang dah adjust. so, tak susah lah kalau nak edit2 kan. :D


okay.. syarat2nya adalah.. ^_^
(cpy from owner)

  • Followers mestilah tak lebih daripada 100 ( PRINT SCREEN KOTAK FOLLOWERS )
  • Buat entry tentang contest ini ( TAG 3 ORANG ) ( AMEK BANNER CONTEST )
  • Wajib follow blog nih untuk tahu perkembangan
  • Tarikh tutup 10 August 2011
  • Perempuan sahajaa

Okay, and hadiahnya adalah rahsia. Hadiah yang tentu tentu akan dapat adalah edit full blog free. Okayh? Mungkin ada hadiah hadiah misteri yang lain lagik. Baju ke ap keee! and akan promote kan blog korang selama SEMINGGU HAHA :P Penyertaan yang kurang dari sepuluh adalah batal!


Paham kan syarat syarat dia? Kurang satu syarat adalah batal yeee :3 HIKHIK sooo, jum join. Ajak kawan kawan yang lain. Lumayannnn nehhh :*


tag:-







www.tips-fb.com

1 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers