Followers

Happy birthday to me :)

tyra lee | 05:13 | 6Comments |
Views
images (327×154)

Happy birthday to me.. 
 6 August 2012.
Alhamdulillah..
genap umur aku 2o tahun wey.

semalam lepas aku punye program ppp (program pembangunan pelajar)
dalam pukul 2 camtu, ktorang gerak gi KL.


motif gi KL?
pegi beli baju raya.. haha..


tahun ni tema ktorang warna merah.
merah hati you. 
so, ktorang pun jalan2 sana sini situ 
pergi cari warna merah.

susah jugak nak cari yang sesuai.
lagi pulak aku ni gemuk. 
cita rasa pulak tinggi macam badan 
aku sekeping.
adoi..

nasib awak lah syg..
ikut je saya.
hehehe..

nii, excited nak cerita pasal semalam . 
time tu dalam kereta, ktorang dah otw balik rumah aku kat kuantan.
dalam pukul 12 tu, nana text wish birthday
aku pun tgk sebelah aku..


"aiisshhh... dia ni tak ingat ke birthday aku? "

aku pun ckp kat dia..
aku konon2 merajuk la kunun. pastu ktorang gelak2.
dia pun tutup radio,
and nyanyi lagu Happy birthday kat aku..
dengan suara yang ala-ala romantik gitu . 
haha.. *segan!

di tambah wish2 serta doa kat aku..
thanks syg!

dia ckp, dia dah lama tgk jam.
dari tadi lagi dia tunggu.
tapi dah terlepas.. hehehe..

tape lah syg..
better late then never right.. :)
www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers