Followers

aku nak gelak dengan girangnya .

tyra lee | 18:49 | 6Comments |
Views


haha.
beberapa hari ni aku sangat stress . tension dan sebagainya .
dengan penat nya . nak release tention kat blog,
tetiba blog tak boleh bukak .

semua pasal asiahost lah .
nak upgrade tak bagitaw . ish!

macam2 entry aku baca .
cara delete domain lah .
tapi aku sabar je.
semalam nak delete dah .
tapi cakap..

"sabar tyra ... sekejap je.. kejap je..."

tadi bukak2 comment, surpppriiissseeeeee !
MF comment ckp blog dah boleh bukak .
:3

korang taw dak betapa bahagianya hidup aku !
Tyra Lee (Author)
About Guest Author:
Assalamualaikum. I'm the only author for this blog. Cik adik, cik kakak, cik abang tak kan baca je . apa pendapat korang plak? comment la sikit. Dont worry, aku open minded :D.
www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers