Followers

ketakutan

tyra lee | 20:26 | 4Comments |
Views



Aku cuba takutkan diri aku ..

takut la...

sebab petang ni keluar result sambung belajar .
aku nak sambung degree. 
aku tak debar pun . tapi aku cuba debarkan hati aku .

semua kat twitter tweet pasal takut/debar dan sebagainya.
tapi aku tak debar pun. korang ingat aku normal ke camtu .
so aku cuba2 fikir bagi aku debar sikit .

cam kalau aku tak dapat sambung belajar ke.
apa aku nak buat. nak kerja ke. sapa nak ambik aku keje.
or kalau aku dapat course yang tak best ke.
something yang boleh buat aku debar lah .

hopefully aku dapat tempat yang best .
best maksud aku, tempat yang boleh aku belajar and bukan tempat enjoy .

Ya Allah ya tuhanku .
permudahkan lah urusanku..

Tyra Lee (Author)
About Guest Author:
Assalamualaikum. I'm the only author for this blog. Cik adik, cik kakak, cik abang tak kan baca je . apa pendapat korang plak? comment la sikit. Dont worry, aku open minded :D.
www.tips-fb.com

4 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers