Followers

Journey again~

tyra lee | 21:35 | 6Comments |
Views
okay kawan-kawan semua . 

haritu kan, aku pergi wedding kakak kawan aku . kat negeri sembilan .dia buat kat Seri Menanti Resort .  wedding nya 19 January 2013. hari sabtu .

Tapi, aku hari jumaat bertolak dah dari kuantan . First pergi temerloh dulu sebab tumpang kereta zarith . sampai temerloh, lepak rumah aina jap . tunggu zarith datang . 

Then, aku aina and zarith bertolak ke shah alam . rumah shera . 
now skrg kami dah berempat.. :D

oh lupa! sebelum sampai tu, tia datang ambil ktorang . so dia la yang lead ktorang jumpa ngan shera . :D


lepak kat cosway jap . kedai shera . 

zarith , tia and me .

malam tu , ktorang pi I-city .  bapak lah syok . pergi ramai2 seronok lah kan :)


suka gila gambar ni . walaupun tudung aku kalah mak jemah . :D

main ni . bapak best :D

muka baru lepas jerit :D

bergambar dalam iglo .

me and zarith .

acah-acah kat korea :D

time ni mintak tolong pekerja kat situ ambil gambar . ada plak terselit sorang kat tepi tu ha.. 
haha

action 1

action 2

kesejukan melanda LOL

hasilnya . pijak pun tak rasa kaki . haha

NEXT , 
ktorang pegi uptown .

shopping-shopping . beli barang utk wedding esoknya .
aku beli tudung and seluar . harga murah kut .

sorry for the picture . gerak2 . 

balik . tido . 

ESOKNYA,
pagi tu ktorang pegi jusco bukit tinggi 


Shopping lagi . kononnya lah shopping . aku beli singlet je .
depa la duk shopping . :D

shera tgh try kasut :D

Dalam pukul 3 camtu , ktorang pun bertolak ke Seri Menanti Resort . 


apa aku boleh comment , kat sini cam terperosok jauh dr bandar . tak taw lah korang kan . tapi view kat sini cantik . 

view kat sana.

kat tengah tu , pelamin . 

malam tu , masing2 melaram habis . 

shera , aina and zarith .

aku ngan shera
Sarah's Friends
Awin and Shak
btw, shak and awin jadi flower girl . sbb tu baju sama :)
masa ni sebenarnya awal lagi . belum ramai orang

so bergambar habis lah ape lagi .

me , aina

aku sorang2 je hijau kat situ . haha
kat pool lah pulak :D
Awin :)
Shak
tyra
Aina , shera .
semua sekali . 
kat pelamin :)
p/s: ni satu2 nye gambar yg ada gambar sarah . (3 dari kiri)

NEXT, dalam dorm :)
shak , aina , tyra, awin , zarith .












kenalpasti jantina baby . haha

ESOKNYA.. BALIKKKK!


balik ke shah alam , then temerloh . 
sampai temerloh , jumpa afiq . dia tolong belikan tiket balik kuantan .

sementara tunggu bas , dia blanja makan . order sushi . hadiah utk anniversary .
Thanks sayangg... 

california maki .
my favourite :)

vanilla + Peach . dah lama craving . dulu makan aiskrim camni kat 100Yen


p/s:dulu ada orang tu kan . muntah . sebab makan sushi.. hahhaa

bttw , journey kali ni best . banyak tempat boleh pergi . lepaking with friends . love u all . yang tak dapat datang . actually . hope sangat korang ade sebenarnya. nana , azwa , nina , tia , mardiah, wany .. next time.. kita gathering ye :D
www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers