Followers

Top Commentor bertuah adalah...

tyra lee | 22:22 | 8Comments |
Views

Tiga orang pengomen tegar blog ni adalah..


Sila terima hadiah yang tak seberapa ini ye :) yang penting rare . memang aku buat khas utk pemenang je. :3

SATU
DuniaWilma[dot]com

so, kawan-kawan , kalau ada yang buat segmen, join segmen , apa-apa , ajak wilma . wilma sangat rajin orang nya taw . aku suka betul dengan wilma . sebab semua entry aku dia comment . :D  ada aja pandangan dia . yang aku tahu, wilma ni seorang yang supportive . ramah :) so kalau korang nak jumpa wilma , sila ke blog beliau . klik gambar kay..

oh, wilma .. sudilah terima.. boleh letak kat sidebar juga :D



DUA
paheet manees hidup sapeeja

Kak sapeeja . sangat-sangat comey :) entry dia biasanya pasal perjalanan harian . Tapi aku suka baca . cara penulisan yang tak bersahaja . slumber . gelak-gelak . semua ada . siap package gambar-gambar yang awesome lagi :D selalunya comment2 kak sapeeja buat aku senyum . loike it ^.^

kak, sudilah kiranya terima hadiah ini. boleh adjust kat sidebar :D



TIGA
Blog hana ni lawa.. sebab dia hijau. bapak tenang nye . aku pulak memang dah febret hijau. lagi lah rasa cntik . hem. lama jugak hana tak comment kat blog aku . entah merajuk ke ape tah.. tapi xde hal . mungkin busy kot. haha .pape pun klik gambar nk ke blog beliau :D

terimalah hadiah yang tak seberapa ni..
Saje buat warna hijau.. haha


Sekian terima kasih... korang nak? comment la banyak-banyak. hahaha
www.tips-fb.com

8 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers