Followers

mencari followers yang ke 1000~

tyra lee | 20:16 | 6Comments |
Views
Salam... :)


Seperti yang anda nampak . (ceh, nampak ke . aku pun kena besar kan .)

tak.. tak.. jangan pikir aku nak show off ke hape . aku sebenarnya nak cari follower yang ke 1000 . 
barang siapa yang jadi follower aku yang keseribu  . aku akan bagi penghargaan . review blog bersama hadiah penghargaan yang boleh diletakkan kat sidebar korang . 

hadiah ni aku bagi bersama dengan 3 orang top commentor kat blog aku ni . (refer kat sidebar aku) . yang ketiga tu kan nama aku . so aku tolak nama aku, aku bagi kat top commentor yang ke empat . so, nantikan . sapa follower bertuah tu .

PENGECUALIAN !
korang akan disqualified kalau aku tak jumpa link blog korang . so aku akan bagi hadiah kat follower yang ke 1001. kalau tak de jugak , aku bagi kat 1002 dan seterusnya . 


www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers