Followers

angkara SUSUK TAJAM buatan sendiri.

tyra lee | 20:02 | 4Comments |
Views


TERGEMPAR ! angkara susuk tajam .

hasenah ( bukan nama sebenar ) sering mengasingkan diri . perasaan malu melinggari dirinya . wajahnya tidak secantik dulu . sewaktu dia digilai ramai lelaki berhidung belang . pipinya yang dahulunya gebu , kini hanya tinggal parut yang mencacatkan pemandangan awam . dia menyesal ..


ketika ditanya, dia masih ingat setiap perbuatan yang telah meragut dirinya .  dengan nada sedih...katanya ..

"kecantikan itu memang menyakitkan~~ "


ceritanya, setiap kali hasenah ingin keluar, dia biasa memasukkan sendiri susuk dikepalanya dan disorokkan disebalik selendang yang dipakai . dijadikan cerita, setibanya dia di rumah, kepalanya tiba-tiba terasa pening. dia menanggalkan selendang dan menarik keluar susuk dikepalanya lalu menyematkan susuk itu di leher baju t-shirt yang dipakainya .


ketika itu, hasenah sedang berehat sambil menonton televisyen, tiba-tiba abangnya datang bersama kepulan asap rokok yang tebal . dia berasa kurang selesa dengan kepulan asap rokok tersebut, lalu menarik leher baju t-shirtnya untuk menutup hidung . dengan tiba- tiba, arrrrrgggghhhhh..... dia menjerit kesakitan ! susuk tajam yang dipakainya tercucuk dan terlekat dipipi kanannya . rasa sakit dan ngilu dengan pantas menjalar melalui tempat susuk tersebut tercucuk . dengan terketar-ketar, hasenah mencabut susuk tersebut ! darah mengalir laju . abangnya lari bertempiaran kerana terkejut dengan keadaan itu ..kesan daripada itu, dia mempunyai parut kekal  di pipi kanannya sehingga kini.


moral of the story : fikir dulu sebelum buang.. eh.. eh.. fikir dulu sebelum pasang susuk tajam ..


nota cik nfz : cerita kat atas ni sbnarnya jadi kat aku.. susuk yang dimaksudkan adalah jarum peniti. and ada tokok tambah utk menyedapkan cerita aku.. the end.. 6_6 .. haha
www.tips-fb.com

4 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers