Followers

aku bagi penghargaan pada follower aku ! ( bhg.2)

tyra lee | 10:07 | 9Comments |
Views
huyoo... cantik tak korang tengok nombor follower bertuah aku kali ni.  tapi aku tak kisah pun cantik tak nombor tu..  asalkan nombor tu ada kena mengena dengan kehidupan aku, asal kena aje, kira lawa la nombor aku tu.. :D 

ok now, jom tengok sape follower bertuah tu ! 


jeng..jeng..jeng!!


-
-
-
-



ok.. ok... lawa tak nombor  tu? tak lawa? tak pe la..

sebab aku pilih 192 sebab aku lahir tahun 1992...tapi.. tak pe lah kan. hilang 1 nombor . eh, ade tak kat sini lahir tahun 1992? mybe ade lah kan.. :)

follower bertuah tu adalah Aina Mardiah..


aina mardiah ni coursemate aku. tak ade nye aku kenal dia, aku bagi reward . tapi memang aku tunggu dah pun nbr ni.. aku ingat lambat lagi. tapi semalam 6 org follow aku . trus naik 192..

then, macam biasa.. aku bagi reward  kat follower bertuah aku. reward2 ni memang aku buat khas . 1 dalam dunia . tak ada lah cantik sangat . tapi special untuk anda . :)

nah ! ambil ni..


so, boleh la nak letak reward ni kat side bar ke, ape ke kan.. :)

in conclusion..

siapa follower yang bertuah selepas ini? kita tunggu dan lihat.. aku tengah nak cari nombor yang cantik2 then ade kena mengena dengan aku.. :)

siapa tahu, tuah anda.. :)
jom, follow.. :)

nota kaki cik tyra : sory curi gambar.. :)
utk follower bertuah yg dulu >klik< sini..

www.tips-fb.com

9 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers