Followers

aku bagi penghargaan pada follower aku! (bhg.3)

tyra lee | 09:07 | 5Comments |
Views

okeh.. da lama tak bagi penghargaan pada follower bertuah aku. kali ni aku pilih smart gak la (bg aku).  tapi aku tak kisah pun cantik tak nombor tu..  asalkan nombor tu ada kena mengena dengan kehidupan aku, asal kena aje, kira lawa la nombor aku tu.. :D 

ok now, jom tengok sape follower bertuah tu ! 


jeng..jeng..jeng!!


-
-
-
-




ok.. ok... pendapat korang lawa tak nombor tu? tak lawa? tak ape la..

sebab aku pilih 282 sebab dulu aku ade bestfriend.. dia punye birthday 28.2. so.. sebab tu aku pilih nombor ni.. okay tak? ke tak okay? hehe.. okay..

follower bertuah tu adalah Cik Es..


then, macam biasa.. aku bagi reward  kat follower bertuah aku. reward2 ni memang aku buat khas . 1 dalam dunia . tak ada lah cantik sangat . tapi special untuk anda . :)

nah ! ambil ni..


so, boleh la nak letak reward ni kat side bar ke, ape ke kan.. :)

in conclusion..

siapa follower yang bertuah selepas ini? kita tunggu dan lihat.. aku tengah nak cari nombor yang cantik2 then ade kena mengena dengan aku.. :)

siapa tahu, tuah anda.. :)
jom, follow.. :)

nota kaki cik tyra : sory curi gambar.. :)
calon bertuah adalah..  >klik< sini..

www.tips-fb.com

5 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers