Followers

tak nak Rambut Maggi~

tyra lee | 11:41 | 1Comments |
Views



Alkisah~~

CT dengan ma, dengan kak sue pergi la satu salon terkemuka dekat area rumah CT. Time tu ramai gilak lah orang . tapi yang lalu lalang je lah yang ramainye . bkn kat dalam pon . lps masuk ktorang pun ambil turn . First ma sebab konon nye menggunakan konsepp dahulukan yang berumur... ^_^ 


pastu kak sue pulak tetiba nak potong queque katanya "aku kan kakak.....! " ceppodahhhh!



lepas dah siap ma dengan kaksue, si barbe shop tu tanye kat CT.. "dikk, nak potong cemane? "
pastu CT ckp nak ptong V .. dia pun ZAP . ZAP . ZAP .




dah siap pun... 





pastu dia tetiba bersuara... "dik... baru buat teknik rebonding ek? " 





aku pun cakap...

"eh, Teknik rebonding? tak lah... guna shampoo aje...." haha.. rambut asal ni kak...~



memula kakak tu kerut kening pastu kakak tu gelak.. dia cakap "hahaha.. mati-mati akak ingat buat rebonding. dengan straight dia, kilat dia . untung awak dapat rambut rebonding . tak payah bayar mahal-mahal ." 


"ni pun ingat nak buat curl la kak . tapi sekarang dah pakai tudung . rugi pulak rasa . "



"eh.. eh... tak payah la.. rambut dah lawa . kang rambut merajuk kang, dah kerinting terus rambut tu.. "



"oh tidakkk ! tanak rambut maggi~" (dulu panggil rambut kerinting tu rambut maggi)


CT merujuk kepada Cik Tyra.. bukan siti norhaliza misbun ye.. haha..
www.tips-fb.com

1 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers