Followers

senyum tak nampak gigi ^_^

tyra lee | 08:55 | 3Comments |
Views
Aik, kenapa pulak tajuk entry aku tu senyum tak nampak gigi? okay.. semua ni gara2 aku bosan sangat-sangat dekat bilik . tak tahu apa nak buat . aku pun check folder kerjaya aku . ada kerja tertunggak . alahai banyak nya idea edit yang tertangguh.. 


antara yang aku jumpa.. 
panjang sangat kalau nak siap kan ni.. amik masa jugak la..
 baru siap 1/8.. huhu..

Okay.. aku guna ni utk wallpaper LCD masa group aku buat
event "nizaratul Bahri" talk pasal solat.. sebab kan yang ni aku dapat
big clap dari En. Azizul Sulaiman. like him very much.

yang ni pulak macam tak ada motif sangat aku buat. just nak
suruh orang cari typo jek.
byak lagi.. tapi malas nak upload..

dan akhirnya aku pun pilih untuk hasilkan idea aku yg seterusnya iaitu.. edit untuk AMG (akademi menara gading)..




 for your information. aku ni alumni AMG. kohort yang kelima. aku buat sekadar letak je.. pastu aku post kat group alumni tu.. 3 minit kemudian, admin iaitu kak wanie pun minta kebenaran nak "curikk" .. tup2.. aku tengok.. dah jadi camni.. :D



hohoho.. thanks kak wanie and those yang cakap lawa.. appreciate sgt.. sebab tu update blog tu.. hehehe...

note : tak lari tajukk kan ? hehehe... (senyum tak nampak gigi sebab kak wanie guna header tu utk Akademi menara gading) hehe
www.tips-fb.com

3 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers