Followers

cengkerang ~

tyra lee | 01:22 | 11Comments |
Views
Hermit crab in a glass shell

tik.. tak.. tik.. tak...

(daddy bagi signal)

tibe2 kat simpang 'cengkerang' (shell) tu ade tulis jimat 1 liter ..

daddy cakap :

cuba tengok tu.. 

aku : jimat 1 liter? dah tu kenape?

daddy : memang jimat minyak ni . daddy isi minyak rm30 .. dah dua bulan isi, tak habis-habis minyak.

aku dengan muka excited . 

aku : fuyooh ! tot, what the .. (?) .. gerek seyh .. 

ups..oit,  ko gile aku nak ckp camtu kat daddy?? tade la. aku gurau2 aje..aku cakap camni.. hehehe..

aku : huyooo daddy ! betul ke idak? tahan 2 bulan ? . untung tu.. fuhhh.... sekarang still ade lagi ke minyak kereta tu?

daddy : ade.. dalam kerete proton daddy lagi satu .. dah 2 bulan tak berjalan . 

aku :  =.='

-
-
-
-
-
-
-saje je nak kenakan aku taw... !

www.tips-fb.com

11 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers