Followers

1st Giveaway by kumbang jingga

tyra lee | 06:38 | 6Comments |
Views

Klik

Harini nak join giveaway dari kumbang jingga.. Kalau korang nak tahu, ni blog febret aku . banyak informasi-informasi dalam blog beliau . kalau tak percaya , korang tekan link blog beliau . tekannn!!

berbalik pada giveaway ni , Hadiah yang ditawarkan adalah novel dari matt romeo. Aku suka gila membaca taw tak .  ni semua, daddy la punya pasal, pupuk semangat membaca dikalangan anak-anak . amek kau.. sampai novel pun nak sapu..

So.. aku dengan azam dan tekad menjulang ke langit , aku nak menang! Aku nak menang sebab aku teruja dengan description yang kumbang jingga bagitaw . kalau korang nak taw apa yang kumbang jingga cakap, klik link blog beliau . Klikkk sekarng!!

Kalau aku menang , aku confirm baca! aku buat 1 entry pasal novel tu tiga hari tiga malam . haha . oh, aku boleh bagi hadiah . hadiah birthday untuk kumbang jingga :D tambahan pula, aku rasa mesti beliau sayang buku tu, memandangkan sekarang susah dapat kan. so, aku semestinya bertungkus lumus sambung tugas beliau utk jaga . (tu pun kalau menang la..haha )

so, aku bagi cadangan, kumbang jingga takyah guna random. pilih aku je! .


hopefully aku dapat :D

cara2 nak sertai, senang je..

Cara nak sertai:
1. Follow blog 
2. Letak blog kt bloglist korang
3. Buat entry mengenai 1st GA kumbang jingga
tajuk entry anda : 1st Giveaway by kumbang jingga
Letak pic kt atas then link kan ke entry GA nie
4. sila tinggalkan url anda di ruangan komen di bawah untuk disemak ;p

Tarikh tutup: 25 Nov 2012 (Besday kumbang jingga)

Happy birthday !



www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers