Followers

Tutorial | Status update/Current updates

tyra lee | 18:43 | 0Comments |
Views
Tau tak ape yang di maksudkan status update atau pun orang kampung aku cakap current
update . tengok bawah ni :D



Current updates:
Hai awak yang tengah tengok tuto Cik Tyra ni


Teruja tak? kalau teruja, jom tengok tutorial ni.. :D

Steps:
 1. Sign in blogger > Design > Add Gadget > Html/JavaScript
2. Copy code di bawah dan paste ke dalam Html/Java Script

<center style="text-align: right;"><span class="Apple-style-span" style="color: #FFFFFF; font-family: Verdana, 'Times New Roman', serif;"><b>Current updates:</b></span></center><div style="Background-image:url(Image URL); repeat; padding -moz-border-radius: 20px 20px 20px 20px;
-webkit-border-radius: 20px 20px 20px 20px;: 5px; border:1px solid #F5A9BC;"><center><marquee>Write anything here</marquee></center></div>
Note : 

  • Kod berwarna merah boleh tukar di sini
  • Kod berwarna purple tulis apa yang anda mahu.
  • Kod berwarna biru letak url image background anda.
3. save .

dah siap, klik iklan kt blog ni sekali tanda terima kasih :D

www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers