Followers

Hadiah dari Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

tyra lee | 07:31 | 2Comments |
Views
malam-malam buta, aku tiba-tiba rasa bosan . nak online pun line macam siput . aku pun terus ke rak buku aku. memula aku tengok komik-komik karya keith , ben , jidi , jo , zint dan tah berapa banyak komik lagi , tapi langsung tak menarik minat aku. aku nak melukis pun , semalam dah melukis kartun .

Aku terus ke rak seterusnya . rak novel . tengok sini , tengok sana . ahh, bosan.. Aku pun buat-buat lah tengok jugak rak last.. bahagian ilmiah-ilmiah sikit. memang takde niat langsung nak baca pun. tapi tiba-tiba terpandang buku kesayangan aku.


tiba-tiba rindu dekat angkasawan pertama negara kita. sapa lagi kalau bukan Dr. Sheikh Muszaphar Shukor.  Eh, apa yang special sangat buku tu dengan rindu ni?




sebab aku dapat special gift dari dia..

ape?

alah.. sign je.. :)




ape? korang pun ada...? alah, tak special lah kalau macam tu.. apa kata tengok gambar kat bawah ni? korang ada?




























Haha , jeles tak , jeles tak . gambar kabur sebab guna kamera handphone . gambar ni diambil masa 5 july 2010. dah dekat 2 tahun yang lepas . Exclusive taw. masa ni Dr tak kawin lagi . aku lah girlfriend dia time tu. haha . (ada jugak kene ganyang jap lagi kang) 

gambar bawah ni clear sikit sebab ape? sebab aku penat2 bayar jurufoto , tak kan dia nak wat relax je kan . mesti lah ambil gambar lawa-lawa punye . baru lah berbaloi orang kata . gambar ni ada dalam simpanan ehem2 taw :)



dah namanya girlfriend , mesti lah teman kemana saja kan . so, time Dr. nak sign aku setia disisi nya.. haha (ayat tak boleh blah) . padahal escort je.. muka aku bapak la tak boleh tahan, macam budak2 yang tak cukup calcium je aku tgk. -,-



Gambar kat bawah ni plak, walaupun aku girlfriend je, orang ramai tetap nak sign aku . haha . yelah, masing2 yang tak dapat sign dari Dr. , dapat sign aku pun jadilah ye dak.. haha




Gambar kat bawah ni aku paling suka. Gambar candid . Serius tak pernah keluar kat mane2 majalah. sebab aku je ade. haha . mintak kejesame jangan curik k. potong tangan nanti :p


Tengok depan2, bapak lah handsome :)

Last sekali, bergambar kenangan..


bergambar kenangan bersama alumni AMG(Akademi Menara Gading).

Sebelum terlepas, aku suka 1 gambar dalam buku tu, Dr. nampak macam Remy Ishak . 


Masa ni, Dr. dengan misi MERCY Malaysia.

Okay, ni Paling LAST.. 
Aku nak mintak tolong 1 je..
tolong jangan jeleesss.. hahahaha (gelak jahat)
www.tips-fb.com

2 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers