Followers

KEBAIKAN EVENING PRIMEROSE OIL (EPO)

tyra lee | 03:24 | 10Comments |
Views

Aku nak share sikit pasal 1 produk ni . jangan cakap aku direct selling plak . haha . entry ni sesuai untuk kaum perempuan je.  Tengok gambar kat atas tu . sapa tau?

tak tau? tak familiar dengan cosway lah tu . 
aku ahli cosway . VIP gitu . hehe . 

aku baru je amal kan . seminggu . aku ambik yang EPO 1000 . gila tak sangka kulit muka rasa macam licin je . aku beli tiga kotak, share dengan mak aku . aku tengok mak aku bukan main berseri muka dia . aishh.. jeles betul . tapi mak aku makan macam main2 . kalau ingat, dia makan . tak ingat dia tak makan . 

meh aku share kebaikan EPO ni..
  • Membantu melancarkan dan mengawalatur kitaran haid 
  • Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS)-iritasi, sakit kepala, sakit payudara, kesenakkan dan kekejangan perut 
  • Mengurangkan simptom putus haid-panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj 
  • Meningkatkan kesihatan kulit supaya sihat, muda berseri -bermanafaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak. 
  • Melegakan ekzema dan alergi kulit.
  • Memperbaiki rambut yang kering dan rosak serta melegakan kulit kepala yang gatal 
  • Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah.
  • Mengurangkan pembekuan darah dalam arteri.
  • Menguatkan sistem imun badan
  • Jurnal Perubatan New Zealand telah membuktikan ia berkesan bagi rawatan penyakit kulit



Seminggu sebelum, rambut aku memang selalu gugur . Then aku macam terkejut jugak, main2 rambut, sikit je yang gugur . rasa macam iklan shampoo kat tv pulak . haha . sebab tu aku semangat gila promote kat sini . 

Parut pun hilang . yeahhh... dah sampai sebulan, aku nak update lagi..
thanks to shahirah zaini sebab suggestkan kat aku :D

www.tips-fb.com

10 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers