Followers

blogger famous cakap Cik Tyra penipu/anti social

tyra lee | 06:04 | 1Comments |
Views
Blogwalking..




terbaca 1 entry pasal deepavali..


WHATT??



"siapa-siapa di sini yang tak ada kawan yang berlainan bangsa serta berlainan agama? Ah, liar. If you do not have at least a Chinese, a Malay and an Indian friend, then you must be an anti social freak in our community."


Ala... Aku memang tade kawan India atau cina pun . tapi bukan bermaksud aku anti social or ape . Tapi dah memang dibesarkan dalam area melayu . Cuba bayang kan tadika dengan semua melayu, sekolah rendah, menengah, semua sekolah melayu . dah masuk unibersiti pon dengan orang melayu.. UiTM kan memang semua melayu . Ape pulak cakap anti social? :(

kawan fb memang lah ramai india, cina , mat saleh pun ramai . tapi aku tak prefer tu kawan pun. ape pendapat korang. pendapat masing2 kan... aku taw , admin tak point kat aku pun . saje je buat entry2 camni.. :p kbai
www.tips-fb.com

1 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers