Followers

Artis terkenal yang kita tak kenal (26 pic!)

tyra lee | 14:02 | 3Comments |
Views
Bunyi dia macam pelik kan . Artis terkenal tapi kita tak kenal . ok, jom tengok gambar kat bawah ni , baru paham kot .

Peter Facinelli
siapa dia ni?


agak-agak kenal x?

yang ni plak Jackson Rathbone.



Nikki Reed


Tak kenal jugak? Famous jugak ni.. 
okay, last change...

Ashley Greene


Kellan Lutz


kalau still tak kenal, mksudnya, korang memang tak layan lah 1 cerita ni..

iaitu, TWILIGHT.

check balik,
kenal x..
Carlisle Cullen


Jasper Hale


Rosalie Hale


Alice Cullen


Emmett Cullen


Edward Cullen
(Robert Pattinson)


Bella Swan
(Kristen Stewart)



Jacob
(Taylor Lautner)


Make up ngan teknologi dyorang canggih betul lah.. sampai ade yang tak kenal pun..

By the way, Aku memang dah tak sabar2 tunggu Breaking Down part 2..
boleh mengigau ni.
www.tips-fb.com

3 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers