Followers

Aku nak tukar url blog dah~

tyra lee | 19:40 | 3Comments |
Views
Korang , mungkin lah susah sikit lepas ni . kalau orang buka http://hijaulembut.blogspot.com tak jumpa blog ni dah . sebab tak lama lagi aku akan berdomain kan www.tyralee.com


nampak professional sikit kan . hehe . korang pun nak daftar domain sendiri ke? jom ikut ke blog www.coklateyes.my

http://www.coklateyes.com

Sempena Tahun 2013 yang bakal menjelma tak lama lagi, Blog Coklateyes dengan bermurah hatinya ingin memberi follower lama/baru satu hadiah yang tiada tandingan nilainya.

Anda warganegara Malaysia? 
Anda berusia 18-45 tahun?
Anda ada Blog?
Pernah terfikir nak jadikan blog lebih Profesional?

kalau ya, anda layak untuk mendapat hadiah terbaik dari Blog Coklateyes. Di bawah satu program .my Domain Registry ( Agensi dibawah Kementerian Sains, Teknologi Dan Inovasi ) iaitu program 1MYID. Anda yang lulus syarat dia atas layak menerima :

*Satu domain blog [dot my] Percuma Selama Setahun, bernilai RM 200.00

*Potongan sebanyak 90% untuk bayaran 'renewal' yang bermaksud anda hanya perlu membayar RM 20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang ( fixed price )

* Rating blog mencanak-canak naik

*Terhad kepada 1500 orang terawal sahaja


cepat2 lah korang join before 25hb ni~ :)

www.tips-fb.com

3 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers