Followers

Bak Artis kau Raaa~

tyra lee | 09:36 | 6Comments |
Views
Bak artis . itulah ungkapan yang paling sesuai untuk menggambar gambar yang berikut . sekiranya anda telah scroll ke bawah , sila lah jeles . haha . *jahat ork .

Aku malam ni gedik-gedik sikit pasal tadi aku bukak fb . tiba2 aku ada baca yang abg izwan talhah dah dapat baby . cantik tarikh wey . 12.12.12 . tapi.. ape lah sangat pada tarikh kan .. cantik je lah.. jangan percaya pada luck2 . syirik kau .

abang izwan ni ahli kumpulan band . eh, lupa pulak nak cakap tahniah tadik .. btw, tahniah abg.. :)


dari kiri , akma (member aku) , abg izwan , abg , aku , abg hafiz , abg zahary . 

yang pernah komen2 dengan aku , abg izwan , abg hafis ngan abg zahary . tapi yang most baik dgn aku abg izwan lah . hehe . kat bawah ni lagu baru .. :)


next, 
ALIF KADIM

ni Alif Kadim . tak kenai ? alah .. yang AF8 tu.. aku muda setahun dari dia taw . 
mesra alam jugak orang nya~ naisee

ARJA LEE

yang ni kalau tak kenal, mesti ingat awal ashari kan.. tapi ni arja lee . yang pelakon *dalam botol* tu . berebut taw awek2 nak ambil gambar dengan dia . aku exclusive sikit . *winkwink

AZLEE SENARIO

memang sporting habis . aku menang jawab soalan . tu yang dapat hadiah dvd tu . dia tanya nak dvd ape . aku bantai cakap syurga cinta . ceh . padahal cerita tu dah tengok dah . (time tu lah) . siap dapat sign lagi.. :D 

MAT OVER
time ni ade program rakyat . smart orgnye~ :D

JAAFAR ONN
Tinggi takyah cakap lah . sakit tengkuk den nak pandang . hehe . cuba korang imagine camne mata aku kalau nak pandang mata dia . maw terdongak teruk kan . haha

AZWAN ALI
kat kedai.. mase ni tahun 2010 . dia biasakan diri dia mak.. tkojot den~

DR. SMS

semestinye dia~~ :)

www.tips-fb.com

6 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers