Followers

Hadiah Giveaway from Kumbang Jingga dah sampai :D

tyra lee | 07:07 | 1Comments |
Views
Hoho.. minta maap lambat update . bukan apa, ingat nak baca habis dulu . tapi.. rasa macam tak patut je . sekurang2 nya say lah thank you or ape kan . ehe . by the way , setelah ternanti2 tiga bungkusan yang aku tunggu macam yang aku uar uar kan dalam twitter tu, finally sampai jugak kat rumah aku . postmen tu cakap jalan jem . aha .


Bungkusan first tu adalah Jacket Varsity . aku lupa plak  nak tangkap gambar . Thanks to Rosesonyoufashion. Bungkusan yang second tu supplement yang aku order . Yang Third tu hadiah dari Kumbang Jingga :3


Nah! close up~ Aku bukak je bungkusan , kakak , daddy berebut nak pinjam . Ahh, mane boleh . aku kena rasmi dulu . daddy cakap , susah nak cari buku ni . daddy cari tak jumpa . so, Thanks sangat Kumbang Jingga . Aku tunai kan janji aku , aku jaga elok2 buku ni . 


Keadaan buku ni still elok . kalau cakap belum baca pun aku percaya . cermat macam aku kut . aku bab buku , aku jaga lah jugak . kalau baca novel , aku tak suka patah kan kebelakang , aku tak suka lipat . aku siap buat bookmark sendiri lagi taw. haha . 


Kalau korang perasan lah kan , komik-komik kesayangan aku kat sebelah kiri novel karya Matt Romeo tu , semua berplastik lagi . bukan tak baca lagi . tapi jaga.. :) Barang siapa yang tak pandai pinjam , sekali tu je aku kasi pinjam . lain kali , malas dah la nak kasi pinjam . Bukan kedekut taw . tapi reti-reti lah kan . pinjam barang orang . jaga la cantik-cantik . ada yang terkoyak lah . berlipat sana sini . *tuan dia pun tak buat camtu-,-'

(6.6) Korang pun ingat pesan aku taw . nak pinjam barang sapa2 , even adik korang , kena make sure hantar balik dalam keadaan yang korang pinjam tu taw. tak kira lah apa-apa barang pun kay . ingat yaw..
www.tips-fb.com

1 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers