Followers

Kenapa Aku suka mandi lama

tyra lee | 08:13 | 4Comments |
Views

ma selalu jerit, cakap aku mandi lame . ek, eleh . rileks a ma .. aku bukan ape . just, kalau aku mandi lama, aku dapat ilham . dah tu, aku suka duk menyental badan . aku sorang, ade 3 sabun . tiga2 aku guna time mandi . haha . 

tak pun , aku muhasabah diri . mende yang aku dah buat salah utk haritu . pastu2 .. aku rasa cam segar jek . aku tak paham cemane orang boleh duduk or tido dengan baju yang dia pakai since pagi . dengan make up tak buang , muka berminyak nye . hai... tah la. klau aku, tak mandi malam, sekurang kurnag nya , aku cuci muka and salin baju dulu . tu pun kira dah paling last dah.. 

ade member aku tu , lagi best . Dua hari tak mandi . malas katanya . nak keluar bandar dengan aku tu baru dia nak mandi . ktorg pergi bandar, ade orang sweet2 dia. nak ngorat . 

aku ni cakap dalam hati, "kalau la orang tu tahu yang dia ni tak mandi 2 hari" hahaha . jahat ork . ade sorg lagi tu , keluar bandar dengan aku jugak . gigi pun tak gosok . aish.. sayang nye.. muka lawa dah . kalah la aku kalau nak banding dengan dia . 

 tapi syg.... hygiene tak jaga wey....~ * ape punya nasib la dapat kawan pengotoq~



www.tips-fb.com

4 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers