Followers

Lawak | Korang pernah tak?

tyra lee | 10:51 | 10Comments |
Views


Korang pernah tak mengalami ni? aku rasa mesti ramai pernah kan . kalau pernah , like sekali,, haha.. aku bagi lima je . lima je taw . 

Dengar lagu baru kat radio → suka → on internet → download → dengar sampai habis → ulang balik lagu tu → habis lagu tu → ulang lagi sampai rasa puas

Dalam kelas → Pandang kiri kanan → Line clear → Buka plastik gula-gula → Tetiba "psssttt 1 gula-gula" → Kawan minta → Sedih terpaksa bagi .

Tengah rest sorang2 kat mall → nampak orang pandang → buat keluar handphone → main-main dengan handphone . 

niat nak online 5 minit → loading → 5 minit lagi lah → eh, ada orang comments → setengah jam lagi lah →online sampai berjam-jam . -,-'

Ada pakwe handsome senyum → senyum balik → tiba2 dia pandang lain → sah dia senyum kat orang lain tadi  → malunyeeer.
www.tips-fb.com

10 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers