Followers

Review blog untuk contest iezah last giveaway 2012

tyra lee | 23:15 | 1Comments |
Views


Pemenang review pertama

Wah! menarik blog kawan kite ni..  Tengok header dia pun dah nampak menarik kan . :D warna blog tak terlalu 'over' . corak polka dot nampak lembut dan cantik . Font yang digunakan juga sesuai . widget tidak terlalu sarat. yang paling menarik minat , icon untuk 'page' . comel betul . 

blog kawan kita ni juga menyediakan tutorial . boleh lah jenguk beliau :D  (KLIK)


Pemenang review kedua

Tengok saja header kawan kita ni pun kita dah tahu yang blog dia warna apa kan? blog ni menggabungkan purple dan hitam . gabungan yang cantik . background dia macam corak vintage sikit . tapi still tak lari dari image purple . widget yang digunakan pun tak berserabut . kemas . tutorial pun banyak . 

tapi.. ni cadangan sahaja . mungkin gadissirama-rama boleh letakkan rama-rama sikit dalam blog . mungkin rama-rama macam dalam blog cik tyra ni.. :D 

Pemenang review ketiga
Header blog ni comel . simple but nice . warna yang ditonjol kan dalam blog ni adalah PINK . warna dia lembut dan comel .  widget sikit je . font okay okay . tak banyak yang boleh comment sebab terlalu sikit yang ingin ditonjolkan . mungkin sebab gunakan blogskin . apa-apa pun . header tu tetap comel :D
www.tips-fb.com

1 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers