Followers

Contest : blog paling Awesome

tyra lee | 22:54 | 2Comments |
Views
(klik banner kalau nak join)

Okay , first nak cakap thanks kat AFIFAH DALILIEY . sebab ape? sebab harini jek dah 2x datang singgah blog CT . then letak comment kat shoutbox .  dan 2x jugak la aku pegi blog dia . niat hati nak join membuak2 tak kala syarat2 yang simple awesome . :)

rasa nak menang la~ sebab ape? sebab aku rase blog aku tak kurang awesome ape~ dah la cantik , comey pulak tu . siap ade hijau2 lagi . hahak. (masuk bakul angkat sendiri) bak kata daddy~ kalau perasan, tak dapek den nak nolong.. yang penting, semua edit sendiri taw. hahak .

kalau tak silap , sebelum ni, ade je yang comment kate blog ni tak lama pun loading .. Harap2 betul lah tu..
mm..dekat sini , hamba nak mengistihar kan .. contest ni awesome sebab tajuk dia pun dah awesome . 

 masuk contest ni dengan ikhlas taw. bukan sekadar nak menang . tapi, kalau menang~
nak cakap : "ALHAMDULILLAH~~" kuat2.. :D
www.tips-fb.com

2 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers