Followers

tutorial | cara nak timbang berat badan blog korang .

tyra lee | 09:26 | 0Comments |
Views
hoho . dah lama tak timbang berat badan blog . yelah . tuan blog dah makin gemuk . manalah taw, blog ni pun dah makin gemuk . so. tanpa melengahkan masa . korang buat senaman ringan dulu .

yeap! 1 , 2 , 3 ~~ !

1 . korang pergi ke website ni.. http://www.iwebtool.com/speed_test?domain=%0D%0A
2 . pastu , letak url blog korang dalam kotak tu .
3 . tekan check .

korang tengok lah size blog korang . lebih dari 150 dikira berat dah . so, ade ke kat sini berat blog dia lebih 200? kalau ade, sila lah buang apa yang tak berkenaan dalam tu . nanti jadi cam ni .<sebab orang tak nak datang blog korang>hehe~
www.tips-fb.com

0 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers