Followers

Tips tak nak mengantuk dalam kelas / seminar / ceramah / kat tempat kerja

tyra lee | 04:06 | 10Comments |
Views
Harini nak bagi tips terbaik dari jengka.. hahaha... apa cellopp jengka.. okeh, tanpa membuang masa anda2 semua . aku dengan rasminye merasmikan tips ni!.. ececeh.. saje je kan.. hehe . aku taw, bukan aku je yang biasa mengantuk dalam kelas ke ape kan .

so, boleh la follow tips aku ni .

images (198×254)
1. Tido Awal
alamak... ni tips biase la.. time kecik2 mak aku selalu cakap camni.. "adik, tido awal... esok skolah" . korang?penah tak? penah tak? sebab ape mak korang tak bagi tido lambat.. sebab tak nak korang mengantuk dalam kelas lah . heee... lagi pulak, dah tahu ada seminar, tak kan nak tido lambat pulak kan .

images (237×213)
2. Minum air pagi2/before pergi
yang ni aku dah try . memang jadi . tapi tak tahu lah jadi tak kat korang kan .  aku ni jenis yg selalu mengantuk dalam kelas . pastu satu hari tu, aku ada lah baca satu article tu . dia cakap , air mineral ni bagus minum pagi-pagi . aku pun ape lagi . try la minum . pastu , tak sangka pulak time dalam kelas. kawan2 yang selalu mengantuk cam aku still menguap cam biasa . tapi aku steady aje . segar lagi mata . haha. dyorang pulak pelik sbb aku tak mengantuk haritu.

images (277×182)
3. try tulis-tulis
yelah . daripada korang tido tak pun tersengguk2 dalam kelas ke, dalam seminar ke, tengah dengar ceramah ke, kat tempat kerja ke kan . baik korang tulis2 or lukis2 . aku biasa lukis sebab aku bukan rajin menulis pun . hehee . bila dah lukis-lukis , sekurang-kurang nya , masuk lah jugak satu dua apa yang orang sampaikan daripada korang tido . betul tak?

dah acaner? try lah yepp.. : D tak jadi, bagitaw aku . aku bagi tips, baekkk punye..okeh , chow..!

www.tips-fb.com

10 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers