Followers

New! Zuhrah akan melintasi matahari lagi 105 tahun!

tyra lee | 23:13 | 4Comments |
Views
Okeh, tadi aku tengok berita . tak lama pun dalam 5 minit yang lalu . cewah! dia cakap kita just boleh tengok planet ni, setiap 105 tahun . its mean , next time kite boleh tengok adalah pada tahun 2117 . tu pun kalau korang still idup la kan . haha . tapi aku confirm dah yang aku tak sampai nye. ye lah . kesihatan tak jaga mane . makan jajan kuat pulak tu . KFC , Mcd , tayah ckp lah kan . haha .

okeh2.. back to our business . korang tengok la gambar yang super duper awesome ni . :D
jpeg (300×168)
nampak tak planet tu? yang titik hitam tu .
gambar ni, diambik masa 6 jun 2012 . 
planet zuhrah gambar melintasi matahari setiap seratus lima tahun 100 105 www.tips-fb.com

4 00 org doakan tyra sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

saya sayang awak

Daisypath Anniversary tickers